Είδη Φακών Οράσεως

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Για ερωτήσεις  σχετικά με το  είδος του  φακού που  πρέπει να επιλέξετε για καλύτερη όραση επικοινωνήστε μαζί μας και θα απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας!

Οφθαλικοί Φακοί Οράσεως

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε φακούς οράσεως από τις κορυφαίες εταιρείες .

Η συμβατική σχεδίαση των μονοεστιακών και πολυεστιακών φακών  που χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια, θέτει πολλούς περιορισμούς αναφορικά με τα πεδία καθαρής όρασης σε ολόκληρη την επιφάνειά τους. Οι χρήστες των φακών αυτών συχνά παραπονιούνται για μειωμένη όραση και χαμηλή ευκρίνεια.

Σήμερα η ψηφιακή τεχνολογία τελευταίας γενιάς προσφέρει απίστευτες δυνατότητες στη σχεδίαση και κατασκευή μονοεστιακών και πολυεστιακών φακών.

  1. Οι φακοί γίνονται πιο λεπτοί.
  2. Καθαρή όραση σε ολόκληρη την επιφάνεια του φακού σε όλες τις διοπτρίες.
  3. Καθαρή όραση ακόμα και σε σκελετούς με έντονη καμπυλότητα.
  4. Καθαρή όραση σε μεγάλους αστιγματισμούς.

Το μπλε φως μας επηρεάζει καθημερινά καθώς βρίσκεται παντού, τόσο στη φύση όσο και στο LED φωτισμό, τις οθόνες και τα smartphones. Η έκθεση στη μπλε ακτινοβολία μπορεί να οδηγήσει σε ασθένειες όπως η εκφύλιση ωχράς κηλίδας αλλά και σε πρόωρη γήρανση των ματιών και του δέρματος. Στο κατάστημά μας σας παρέχουμε λύσεις για την απόλυτη προστασία των ματιών σας από την βλαβερή μπλε ακτινοβολία. ( TOKAI LUTINA – GRIZAL PREVENZIA – UVTECH – BLUE CONTROL κ.α. )

 

Οι νέας γενιάς φωτοχρωμικοί φακοί Transition 8 προσφέρουν την καλύτερη προστασία για τα μάτια σας. Αποκλείουν το 100% της UV ακτινοβολίας και προστατεύουν από το μπλε φως. Δεν χρειάζεται εναλλαγή γυαλιών από εσωτερικό σε εξωτερικό χώρο, καθώς οι φακοί προσαρμόζονται γρήγορα σε όλες τις συνθήκες φωτισμού. Βέλτιστη όραση και άνεση να πάσα στιγμή. Επιλέξτε μέσα από μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ!